HTML

Klipek

A legjobb videóklipeket vesszük górcső alá.

Friss topikok

Linkblog

Péterfy Bori

2008.03.18. 17:40 Lilllus

Kedvenc újságjaim egyike a Találkozások, mindig érdekes cikkek vannak benne a legkülönbözőbb témákról. (Bár nagyon sajnálom, hogy egy ideje már nincsen benne divatrovat, pedig ha megkérnének olyan cikket és összeállításokat készítenénk nekik.) :D
De most nem ez a lényeg, volt a márciusi számban egy ripot Péterfy Borival. A riport érdekessége, hogy a bátya készítetette. A bátya, Péterfy Gergely író, nagyon meglepődtem. Két tehetség egy családban??? Mert szerintem Bori igenis nagy tehetség, bár szégyellem, de amíg az Amorf Ördögök tagja volt, azt sem tudtam ki ő (ezzel csak én vagyok így???). Jót tett neki, hogy külön karriert kezdett a bandától, mert így nagyobb népszerűségre tehetett szert. Nálunk is folyton csak Ő szól, amint vége az albumnak kezdjük előről, és bártan állítom 1 heti nonstop hallgatás után is lehetetlen megunni.
Egyik kedvenc szövegrészem A pénz miatt című számból van: " Pénz nélkül meghal a föld/ És Dubaiban se lenne ennyi zöld"
Mennyire igaz...

Várom Boriék újabb klipjét, hogy felkerülhessen a www.klippek.hu -ra, de addig is katt ide a Hajolj bele a hajamba című klippükért!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://klipek.blog.hu/api/trackback/id/tr55386426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása