HTML

Klipek

A legjobb videóklipeket vesszük górcső alá.

Friss topikok

Linkblog

BalatonSound 2008

2008.07.03. 09:23 Lilllus

Már csak 7 nap és elkezdődik a BalatonSound, egy fesztivál tele jó előadókkal és kiegészítve napsütéssel és a Balaton parttal. Készítettem egy összeállítást azokból az előadókból, akiknek a buliján én mindenképpen szeretnék tombolni.

Az első napon, június 10-én az öt színpadból még csak a T-Mobile Teraszon, a Red Lounge, és kedvenc rádiónk színpada, az MR2-Coke Színpad fog üzemelni.
Pánikra semmi ok, ez a 3 színpad is sok sok szórakozást kínál az első bemelegítős estére.
A T-Mobile Teraszra este 6-tól lesz érdemes ellátogatni, ahol Naga és Beta mellett, a félig békéscsabai illetőségű Polymorphin is játszani fog.
A Red Lounge pódiumán szintén 6 órás kezdettel az Irie Maffia koncertezik, utánuk Péterfy Bori és csapata játszik, őket pedig a Colorstar követi. A Colorstar fellépésének végeztével, éjfél után Rewind-dal folytatódik a pörgés.
11-én, a második estén a Heineken Nagyszínpad prezentálja a legfigyelemreméltóbb előadókat. 4 órától, mint a fesztivál alatt minden nap az MR2 PARTY-val nyitnak, 6-tól a Goldfrapp folytatja a bulit, majd 8-tól a QUIMBY, utánuk pedig a fesztivál egyik legnagyobb sztárja a Massive Attack fogja szolgáltatni a muzsikát. A Red Lounge színpadon 8 órától Barabás Lőrinc Eklektric lép fel, de ki kell emelni a T-Mobile Terasz összes fellépőjét is.

A 3. napon 12-én azt se fogjuk tudni, hogy hova rohanjunk.
A Heineken Nagyszínpadon 8-tól a Gentleman-t láthatjuk, őket követi a The B52S
A Nagyszínpad mellett a Samsung Mobile Arena is kínál jó szórakozást a 3. napra: hajnali fél 1-től Booka Shade majd 2-től David Guetta szolgáltatja a talpalávalót.

Idén reméljük nem marad el José Padilla fellépése, és 6-tól meghallgathatjuk a T-Mobile Teraszon. Nagy örömömre a Red Lounge színpadon 8-tól Varga Zsuzsa és kicsivel utána a Neo is fellép. Az MR2 színpadon sokak mellett, ezen az estén hallhatjuk DJ. Karányit is.

Az utolsó napon 13-án, vasárnap a Nagyszínpadon 8-tól öcsikém nagy kedvence a Zagar játszik, és a fesztivál csúcspontjaként 11-től Fatboy Slim lép színpadra. De biztos nagy lesz a pörgés a következő előadóknál is:Samsung Mobile Arena - Silicone Soul
Red Lounge – Carbonfools, Fine Cut Bodies, DJ. Hype & Daddy Earl

Remélem ott találkozunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://klipek.blog.hu/api/trackback/id/tr53550722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása