HTML

Klipek

A legjobb videóklipeket vesszük górcső alá.

Friss topikok

Linkblog

A barna hajú lányok; Tegan és Sara

2008.03.24. 21:51 macat

Tegan and Sara

Kevesebb mint egy hete a Petőfi rádiót hallgatva egy kellemes hangú lányra lettem figyelmes. Akkor sajnos nem tudtam meg az előadót, de néhány nappal ezután újra felcsendült a dal. Ekkor viszont meghallottam az előadópáros nevét.

Tegan és Sara (angolosan természetesen Tegan And Sara) egy fiatal ikerpár Kanadából. Már tizenéves korukban kibontakoztatták tehetségüket, és az elmúlt 10 évben egyenes úton haladtak a világhírnév felé.

A szám, ami hozzám is eljutott nem más, mint a Back in your head. Ez a dal az előzőektől eltérően tágabb tömegek tetszsét is elnyeri, már-már sláger. Az előző albumokon is hallható gitáros indie zene kellemes pillanatokat szerezhet minden, e műfajt kedvelőnek.

Szólj hozzá!

Címkék: indie lányok ikerpár

A bejegyzés trackback címe:

https://klipek.blog.hu/api/trackback/id/tr71395138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása