HTML

Klipek

A legjobb videóklipeket vesszük górcső alá.

Friss topikok

Linkblog

A Fall Attack első klipje

2008.07.26. 15:27 Lilllus

A Vivás klippremier és interjú után láthatjátok a klipek.hu-n is a Fall Attack nevű békés megyei banda első videóját. Az Indulnom kell című számhoz készült klipet a banda Budapesten a Deák Ferenc tér alatti metró szervízalagútjában forgatta, a videó rendezője Galler András (Indián) volt. 

Megkérdeztük Fodor Bencét, a banda gitárosát a klipforgatásról:

"A forgatás helyszínét (és persze a stáb profizmusát) konstatálva már elsőre tudatosult bennünk, hogy a nap végén nem akármilyen  élménnyel leszünk gazdagabbak. A felvétel nagyjából fél napig tartott, szinte megszakítás nélkül - ki is fáradtunk a végére, már csak a sok pattogás és pakolás miatt is :-). Szerencsére minden gördülékenyen ment, és remekül együtt tudtunk dolgozni Indiánékkal. Ja, és külön köszönet illeti Ferit a crewból, aki minden második snitt előtt "beszaladt" megforgatni a két orbitális méretű ventillátort!"

A Fall Attack egy 2002-ben alakult zenekar utódja, sok-sok tagcsere, koncert és zenei szárnypróbálgatás után 2007 közepén alakult ki a jelenlegi felállás, a banda új neve pedig még ennél is fiatalabb. A zenekar huszonéves tagjai (Csongrádi Imi - basszusgitár, Fodor Bence - gitár, Házi Robi - ének, Veres Pisti - dobok, és Zsóri Gábor "Maestro" gitár) civilben egyébként dolgoznak és tanulnak, bár nem titkolt vágyuk, hogy egyszer főállású zenészek lehessenek...

Az Indulnom kell című dal ingyenesen letölthető Myspace oldalukról is: http://myspace.com/fallattack

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://klipek.blog.hu/api/trackback/id/tr60586686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása